100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Crearoma
Modelnummer: AIRING3
Min. bestelaantal: 2-49 stukken
Prijs: US $28.00
Contact nu

Productomschrijving

    Airing3 is een verspreider met 100 ml-fles die aan USB-kabel kan worden aangesloten. Het is geschikt voor klein gebied, vooral de plaats zonder macht, zoals lift, zijn het toilet en andere plaats O.K.

    Vijf het werkniveau en het vijf werkperiode voor uw geschikte keus om milieu te bemerken.

    Is het muur opgezette ontwerp ook goed voor het installeren van de verspreider

100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op 

Technologie

     Crearoma gebruikend het geavanceerde Venturi-principe om atomisering te bereiken, dit soort technologie is ook genoemd geworden koude atomiseringstechnologie. De machine omvat hoofdzakelijk componenten: pomp, controlemechanisme, verstuiver, de fles van de olieopslag, filter, machineshell etc…. De machine die de fysieke methode van druk en luchtwrijving gebruiken om de Aërosoldeeltjes te creëren. Zonder enig Chemisch oplosmiddel en verwarmd in het gehele proces. Deze methode kan meer gezond en zuiver aroma maken, die tot een volledig veilig en comfortabel het bemerken milieu leiden.

Garantie

Wij leveren 1 jaargarantie, en vrij om vervangstukken te veranderen als de kwaliteitskwesties gebeuren.

Certificatie

100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op 

Onze Diensten

Crearomatechnologie biedt de goede dienst altijd geen kwestie vóór verkoop en na verkoop aan, bieden wij 1 jaargarantie aan en de vrije vervangstukken veranderen (als het kwaliteitsprobleem binnen 1 jaar) gebeurt voor onze klanten.

om het even welke vraag over producten, zoals verrichtingsvervoer, onmiddellijk altijd antwoorden wij.

wij geloven dat kan de bouwstijl een zakelijke relatie op lange termijn met klanten, allebei van kant maken om win-win te bereiken.

Onthaal aan contact met ons op elk ogenblik.

Verpakking & het Verschepen

100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op 

Bedrijfsinformatie

100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op 

FAQ

100ml-het de verspreidersysteem van de geurlucht met muur zet functie op 

Contactgegevens
powerkey

Telefoonnummer : +8618099990033

WhatsApp : 111111111111