De witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Crearoma
Modelnummer: Arc2
Min. bestelaantal: 2-49 stukken
Prijs: US $100.00
Contact nu

Productomschrijving

 

 

2018 Crearoma-zette de muur de professionele lucht van het de verstuiversaroma van de geurverspreider met ventilator op

 

Arc2 is de Nieuwe ontworpen machine van Crearoma in 2018. Het combineert het roestvrij staaldraadtrekken met acryl, maakt de machine en high-end gevoeliger.

 

Het is geschikt voor hotelhal, die ruimte, kleinhandelswinkelsenz. middelgroot gebied tonen.

 

Het is volledig verschillend van de verschijning van traditionele aromaverspreider die, de uitstekende apprearancemengsels met het warme en comfortabele huismilieu omvangrijk is.

 

De ingebouwde ventilator versnelt spreas van aroma, vergroot de dekking van het apparaat. 

De witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeurDe witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeurDe witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeurDe witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeurDe witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeurDe witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeurDe witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeur

 

Technologie

     Crearoma gebruikend het geavanceerde Venturi-principe om atomisering te bereiken, dit soort technologie is ook genoemd geworden koude atomiseringstechnologie. De machine omvat hoofdzakelijk componenten: pomp, controlemechanisme, verstuiver, de fles van de olieopslag, filter, machineshell etc…. De machine die de fysieke methode van druk en luchtwrijving gebruiken om de Aërosoldeeltjes te creëren. Zonder enig Chemisch oplosmiddel en verwarmd in het gehele proces. Deze methode kan meer gezond en zuiver aroma maken, die tot een volledig veilig en comfortabel het bemerken milieu leiden.

Verpakking & het Verschepen

De witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeur 

Onze Diensten

Crearomatechnologie biedt de goede dienst altijd geen kwestie vóór verkoop en na verkoop aan, bieden wij 1 jaargarantie aan en de vrije vervangstukken veranderen (als het kwaliteitsprobleem binnen 1 jaar) gebeurt voor onze klanten.

om het even welke vraag over producten, zoals verrichtingsvervoer, onmiddellijk altijd antwoorden wij.

wij geloven dat kan de bouwstijl een zakelijke relatie op lange termijn met klanten, allebei van kant maken om win-win te bereiken.

Onthaal aan contact met ons op elk ogenblik.

Garantie

Wij leveren 1 jaargarantie, en vrij om vervangstukken te veranderen als de kwaliteitskwesties gebeuren.

Bedrijfsinformatie

De witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeur 

Verwante Producten

De witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeur 

Certificatie

De witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeurDe witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeurDe witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeurDe witte klassieke acryl commerciële verspreider van de gebruiksgeur 

Contactgegevens
powerkey

Telefoonnummer : +8618099990033

WhatsApp : 111111111111