Minibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke Metersgeur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Crearoma
Modelnummer: NE100
Min. bestelaantal: 2-99 stukken
Prijs: US $20.00
Contact nu

Productomschrijving

Van de de ruimte elektrische geur van het Crearomahotel de luchtmachine

 

Miu is een product dat voor klein gebied zoals woonkamer, slaapkamer, studie, bureau en vergaderzaal geschikt is.

 

Het handige structurele ontwerp, zodat de output van de elegante geur stiller en comfortabel is, stille en geurige integratie van wekt dronken. De integratie van stilte en geur zal aardig u geniet van brengen.

 

Het product wordt hoofdzakelijk gemaakt van geborstelde aluminiumfolie, fijn productieproces, elegante verschijning. En Japan voerde pomp in die een aanhoudende en stabiele output voor het product verzekert.

 

De tank van de geuropslag keurt bruine het glasfles goed van 60ml, die de zuiverheid en de versheid tijdens gebruik en oude opslag kan verzekeren. Laat u van het kwaliteitsleven van de geur genieten.

Minibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke MetersgeurMinibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke MetersgeurMinibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke MetersgeurMinibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke MetersgeurMinibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke MetersgeurMinibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke MetersgeurMinibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke Metersgeur

 

 

Verpakking & het Verschepen

Minibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke Metersgeur 

Technologie

     Crearoma gebruikend het geavanceerde Venturi-principe om atomisering te bereiken, dit soort technologie is ook genoemd geworden koude atomiseringstechnologie. De machine omvat hoofdzakelijk componenten: pomp, controlemechanisme, verstuiver, de fles van de olieopslag, filter, machineshell etc…. De machine die de fysieke methode van druk en luchtwrijving gebruiken om de Aërosoldeeltjes te creëren. Zonder enig Chemisch oplosmiddel en verwarmd in het gehele proces. Deze methode kan meer gezond en zuiver aroma maken, die tot een volledig veilig en comfortabel het bemerken milieu leiden.

Onze Diensten

Crearomatechnologie biedt de goede dienst altijd geen kwestie vóór verkoop en na verkoop aan, bieden wij 1 jaargarantie aan en de vrije vervangstukken veranderen (als het kwaliteitsprobleem binnen 1 jaar) gebeurt voor onze klanten.

om het even welke vraag over producten, zoals verrichtingsvervoer, onmiddellijk altijd antwoorden wij.

wij geloven dat kan de bouwstijl een zakelijke relatie op lange termijn met klanten, allebei van kant maken om win-win te bereiken.

Onthaal aan contact met ons op elk ogenblik.

Garantie

Wij leveren 1 jaargarantie, en vrij om vervangstukken te veranderen als de kwaliteitskwesties gebeuren.

Bedrijfsinformatie

Minibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke Metersgeur 

Certificatie

Minibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke MetersgeurMinibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke MetersgeurMinibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke MetersgeurMinibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke Metersgeur 

FAQ

Minibatterij In werking gestelde Etherische olieverspreider Dekking van 80 - 100 de Kubieke Metersgeur 

Contactgegevens
powerkey

Telefoonnummer : +8618099990033

WhatsApp : 111111111111